sinds 1956
Aaltens Christelijk Mannenkoor

Benefietconcert 29 oktober

DSC 0140Persbericht benefietconcert ACM 29-10-2016
Voor een goed bezette Zuiderkerk gaf het Aaltens Christelijk Mannenkoor afgelopen zaterdag haar benefietconcert. Ze hadden daarbij de medewerking van de Chr. Muziekvereniging Crescendo uit IJzerlo, en de Chr. Gemengde Zangvereniging Vriendschap, ook uit IJzerlo. Het werd een prachtige avond met een afwisselend programma van muziek en zang.

Lees meer...

Barbecue 22 augustus 2016

barbecuepan acmAfgelopen maandag waren we weer bij elkaar, niet om te zingen maar om ons te goed te doen aan een heerlijke barbecue. Plaats van handeling was ‘t Romienendal. 

Zoals een goed koorlid, en in dit geval ook veel aanhang, betaamt, was iedereen keurig op tijd. Kon ook niet anders want het was etenstijd.
En ik denk dat er niet veel meer moeten melken dus geen probleem.
We werden verwelkomd door een deel van het bestuur, (hardwerkende mensen) die een ieder voorzag van koffie of thee.

Lees meer...

Concert Den Es Varsseveld

Ashampoo Snap 2016.07.06 13h52m18s 002

Een keer eerder heb ik het al eens geschreven: met het mannenkoor kom je nog eens ergens. Dat was deze avond voor mij weer het geval, nog niet eerder was ik in Den Es geweest. Word je er blij van, als je in zo’n psychogeriatrisch verpleeghuis te gast bent? Blij is het goede woord niet, want je wordt geconfronteerd met de aftakeling van het leven. Met mensen die volledig de weg kwijt zijn, met glazige ogen vol dementie, volledig afhankelijk van verzorging.
Klik op de afbeelding voor meer foto's.

Lees meer...

Uitslag Oranjefietstocht 2016

20160427 183034De familiefietstocht van woensdag 27 april op Koningsdag is, ondanks het koude weer, redelijk bezocht. We mochten 73 deelnemers noteren die enthousiast mee hebben gefietst. Van veel mensen kregen we  positieve reacties over de mooie tocht. Al met al dus toch een geslaagde middag.

De hoofdprijs, in de vorm van een prachtige damesfiets geschonken door de firma Hengeveld, is gewonnen door Joke Rutgers (zie foto) uit Aalten.

Verdere prijzen:     
- 2e prijs (kilometerteller): Joop te Veele, Aalten
- 3e prijs (fietspomp): Edith Breuker, Aalten
- 4e prijs (klapvoetpomp): Ina Arentsen, Aalten
- 5e prijs (gereedschapsset): Joke Krieger, Aalten

 
 
                                                                           
                                                       
 Pivacy  Statement                                      © 2018 Aaltens Christelijk Mannenkoor.  Ontwerp G.W.Bussink