sinds 1956
Aaltens Christelijk Mannenkoor

Voorjaarsconcert met het Chr. Nationaal Koor

Ashampoo Snap 2016.03.21 08h48m45s 001  

Even het Chr. Nationaal koor voorstellen.

Het koor is opgericht in maart 1988 nadat een aantal zanglustigen elkaar had ontmoet bij een projectkoor dat een reis naar Canada en Amerika had gemaakt in 1987. Een dertigtal mensen vond dat er zo’n goede band was ontstaan dat zij graag elkaar wilden blijven ontmoeten en met elkaar wilden blijven zingen.
Uit deze groep is toen dit koor ontstaan.  http://www.cnkkoor.eu/

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Klik hier om het fotoalbum  te bekijken

Om de liederen van dit concert te beluisteren
moet je  via de knop contact in het linkermenu inloggen.

Samenkomst in 'De Brink' te Zelhem

DSC04866

 

Klik hier om naar het album te gaan.

 

 Hieronder een verslag van Arnold Rots.

Lees meer...

Kerkdienst Ruurlo Dark en Light

DSC04835Normaliter ga ik zondags naar de CGK in Aalten, maar nu mag ik met het mannenkoor mee naar de PKN in Ruurlo. Keurig in pak, met paars overhemd en paarse stropdas. Bij de Pol blijkt dat ik niet zelf hoef te rijden, maar ik mag met Lieuwe meerijden, samen met Piet en Henk. Dat komt goed uit, zegt Lieuwe, dan zal ik jullie laten zien wat de kortste weg is naar Ruurlo. Nou, dat weten we nu dus! Gelukkig is het zondagmorgen en geen ander verkeer dan een eenzame fietser ergens tussen Lichtenvoorde en Ruurlo in de rimboe, en gelukkig zijn we vóór half negen weg gegaan, zodat we nog net voor 9 uur in Ruurlo zijn.
Het is een mooie oude kerk in het centrum van Ruurlo.

Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie 2016

Ashampoo Snap 2016.01.15 13h25m49s 001 Maandag 4 januari 2016 hebben we onze Nieuwjaarsreceptie. Het begint om 20.00 uur in de Serrezaal van de Hofnar. Zo was de aankondiging van de receptie in de Nieuwsflits. Toen ik om iets over 20.00 uur aankwam, wat schets mijn verbazing, iedereen is er al! Een gezellige goed gevulde zaal waar velen al een plek gevonden hadden. Dan begin je maar vooraan met handen schudden en het beste te wensen voor 2016. En na een klein kwartier heb je zo’n beetje iedereen gehad. Ach, nieuwjaarsrecepties... Maar het is wel leuk dat er nu ook heel veel echtgenotes bij waren. Dan zie je nog eens oude bekenden of oude klasgenoten! Of je ontdekt familierelaties waar je geen weet van had. En Yvonne was er, met de rechterarm nu in een mitella omdat die rust nodig had. Dick Wikkerink keek terug op het afgelopen jaar aan de hand van een fotopagina in de krant. Dan wordt het weer duidelijk hoeveel ellende er is in de wereld, ook in 2015. Zal het in 2016 anders zijn? Ondanks alle goede voornemens?

Lees meer...

 
 
                                                                           
                                                       
 Pivacy  Statement                                      © 2018 Aaltens Christelijk Mannenkoor.  Ontwerp G.W.Bussink