sinds 1956
Aaltens Christelijk Mannenkoor

mooi ezonge gisteraovend

Ashampoo Snap 2015.12.23 21h58m35s 001 Het is mooi als je zondagavond het concert hebt gegeven, en dan maandagavond na kunt praten, reacties kunt horen en delen. Reacties waren er, vele. Gewoon op straat iemand die je tegenkomt als je de hond uitlaat, en zegt erg genoten te hebben van de zang en de muziek, iemand die het raampje van de auto naar beneden draait en roept: “mooi ezonge gisteraovend”.
Het is een traditie, deze adventswijding, maar met een eigentijdse invulling eentje die het waard is om in stand te houden.
Want één ding is duidelijk: we hebben heel veel mensen een heerlijke avond bezorgd! Niet alleen die in de kerk waren, maar ook de velen die via de “kerktelefoon” konden meeluisteren.
Wat ik persoonlijk jammer vind is dat het met één avond weer gebeurd is. Wat zou het mooi zijn als we als koor dit repertoire ook nog ergens anders konden
zingen, in een kerk of een zaal met een goede akoestiek, en waar het niet zo warm wordt! Dan heb je wat meer rendement van alle uren oefenen! Ik weet zo ook niet waar dat zou kunnen, maar het is misschien wel iets om nog eens te onderzoeken.
 
 
                                                                           
                                                       
 Pivacy  Statement                                      © 2018 Aaltens Christelijk Mannenkoor.  Ontwerp G.W.Bussink