sinds 1956
Aaltens Christelijk Mannenkoor

Barbecue 22 augustus 2016

barbecuepan acmAfgelopen maandag waren we weer bij elkaar, niet om te zingen maar om ons te goed te doen aan een heerlijke barbecue. Plaats van handeling was ‘t Romienendal. 

Zoals een goed koorlid, en in dit geval ook veel aanhang, betaamt, was iedereen keurig op tijd. Kon ook niet anders want het was etenstijd.
En ik denk dat er niet veel meer moeten melken dus geen probleem.
We werden verwelkomd door een deel van het bestuur, (hardwerkende mensen) die een ieder voorzag van koffie of thee.

Iedereen zocht een tafeltje, het werd gezellig. Ik kreeg de indruk dat een aantal mensen elkaar een halfjaar niet meer hadden gezien. Want als je niet genoeg aandacht krijgt ga je harder praten. Bij een vrouwenvereniging kan ik me dat voorstellen, maar een mannenkoor?
Maar goed, het was gezellig, het werd rond kwart voor zeven wel wat stiller in de zaal. Dat had niets te maken met de sfeer in de zaal, maar alles met het eigenlijke doel.
Het vuur onder de bakplaten was aan gestoken, bakplaten? Ja wel het gebeuren vond binnen plaats en daar kun je geen open vuur maken.
We deden ons tegoed aan van alles wat er aangeboden was. We deden ons echt te goed. Ik verdenk er enkelen van dat ze die dag niet gegeten hadden, gezien het aantal keren dat ze te vinden waren bij de bakplaten. Het was goed, het was ook best wel leuk om iedereen weer te zien en de aanhang leer je dan ook wat beter kennen. Susanna was er natuurlijk ook samen met haar Wim, en Yvonne was er ook. Kortom een prima avond om weer te starten voor het winterseizoen waar we ook weer een aantal mooie dingen gaan doen. En dat zingen daar gaat het toch om.

Dick zou Dick niet zijn dat hij ook het laatste woord had, na een bedankwoordje ging iedereen weer voldaan naar huis. Het was goed, het was gezellig en nu gaan we weer zingen, want dat is toch waar het om gaat. Het is een goede traditie om op deze manier weer te starten.

Ik wil iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan het slagen van deze avond.

                                                                                                            schrijver ACM                                                                    Klik hier voor het fotoalbum.                                                                                                                                                                                                                                                                                    Geschreven door:

 

 

 

 

 

 
 
                                                                           
                                                       
 Pivacy  Statement                                      © 2018 Aaltens Christelijk Mannenkoor.  Ontwerp G.W.Bussink