We repeteren elke maandag van
20.00  tot 22.00 uur in ‘De Pol’ te Aalten

Secretariaat
Bredevoortsestraatweg 3a
7121 BA Aalten
Tel. 0543-723360
secretariaat@acmaalten.nl

Actueel

maandag 25 maart
Zingen in het
Dr. Jenny
Dinxperlo


1e Pinksterdag
zondag 19 mei
medewerking kerkdienst
Pronsweide Winterswijk

Vele jaren hebben leden van het ACM bij verschillende evenementen in en buiten de Achterhoek een opblaasboog met reclame van de Rabobank opgezet. 
De opbrengst van deze werkzaamheden kwam geheel ten goede aan de verenigingskas.
Een leuke klus die altijd in harmonie met de Rabobank als opdrachtgever is gedaan. Tijden veranderen echter. Met wederzijdse instemming is de samenwerking onlangs beëindigd. De bank past nu andere methodes toe om haar PR-doelen te bereiken.
Ter afronding hebben we op 5 februari j.l. in een informele bijeenkomst met enkele koorleden en de algemeen directeur en secretaresse van de RABO-bank het project afgesloten. Naast dankwoorden werd door de heer Hans van de Guchte namens de bank een cheque van € 500,- overhandigd, te besteden aan een mooi doel voor het koor. En voor alle koorleden gebak!! 3 prachtige taarten werden achtergelaten. Deze zijn inmiddels met smaak geconsumeerd. Fijn dat er in deze tijd van zakelijkheid ook bij de bank plaats blijft voor een hartelijke en persoonlijke vorm van aandacht en waardering. ACM gebruikt de cheque als een aanbetaling voor een nieuwe digitale piano.


Een feestelijk onderdeel dit jaar was de huldiging van een aantal leden t.w. Wim Geurink en Dick Wikkerink 50 jaar lid en Wim ter Horst, Jan Bongen, Arnold Rots en Ad Doornink 12 ½ jaar lid van het koor.


Optreden Ambthuis Bredevoort

Maandag 3 juli in het Ambthuis in Bredevoort Nu stonden we eens lekker buiten, en het bleef droog!
Onder de toehoorders ook ons oud-lid Geert Hobé met zijn vrouw, samen zingen ze alle stukken mee. Er was een mooi
programmaboekje gemaakt, dat aan de aanwezigen werd uitgereikt. De samenzangliederen stonden er in, zodat iedereen ook mee kon zingen.
Het was een uitgebreid programma met de bekende nummers als: ‘Vrede is
ver’, ‘Jacobs ladder’, ‘Morning has broken’, ‘Song of peace’ en ‘Cherubijnenzang’, maar ook het nieuwe nummer: ‘In einem Kühlen Grunde, da geht ein
Mühlenrad’.


Benefietconcert “Gaan voor Gambia’

Rond 18.30 uur komen mensen de Zuiderkerk binnen.
Om 19.00 uur begint het benefietconcert van het ACM en ‘de Vrolijke Noot’.

De te zingen en te spelen liederen / nummers worden in 5 blokken gespeeld.
Het enthousiasme straalt ervan af. De orkestleden doen hun uiterste best.
Enkele muzikanten worden bijgestaan door vrijwilligers.
En hun dirigent overziet alles goed en heeft goed contact met de dirigent van het ACM. Daar ben je ook collega’s voor – toch? Halverwege wordt er een PowerPointpresentatie gegeven over het werk in Gambia. Waar de gekregen geld en goederen aan besteed worden. Margriet Luimes vertelt op inspirerende en levendige wijze het verhaal. Zij is er samen met haar man al diverse keren geweest, dus zij weet ook hoe het leven daar is.
Vele foto’s passeren de revue en we zagen vele blijde gezichten.