sinds 1956
Aaltens Christelijk Mannenkoor

Zangdienst Eibergen

0E8X0021
Op zondagavond 1 november waren we in de Oude Mattheuskerk te Eibergen. De Eibergse zangdienstcommissie vierde het twaalfeneenhalf jarig bestaan. De kerk was prachtig en door de goede akoestiek was het fijn zingen. De dominee die de zangdienst commissie had uitgenodigd om dit jubileum te leiden was ons goed bekend: het was de voormalig Aaltense predikant ds. Wytze Andela.

Lees meer...

Startavond seizoen 2015-2016.

klein l00002

Maandagavond vond de jaarlijkse bbq-avond plaats bij 't Romienendal. De weergoden speelden in die zin parten, dat alle activiteiten binnen plaatsvonden. Het was er echter niet minder gezellig om. De aanwezigen hadden elkaar heel veel te vertellen. Dat was goed te vernemen je als je eens een poosje ging zitten ...
Een goede en gezellige start!
Hopelijk geeft dit zo'n energie om er dit jaar er weer goed tegenaan te gaan. 
Een prettig zangseizoen gewenst aan de dirigent, pianiste en alle leden van het ACM.                       Klik op de afbeelding voor alle foto's.

Korenfestival Bunschoten 2015

DSC04616a

Op 30 mei 2015 zijn wij, de mannen van het ACM met hun partners, naar het KCZB – festival Bunschoten/Spakenburg geweest. Om 08.00 vertrokken we met 2 bussen vanaf Partycentrum ’t Noorden. Aan deze dag werkten 50 koren mee met samen meer dan 2000 koorleden. De koren werden verdeeld over 7 kerken en een openluchtpodium. Het programma bestond uit 4 carrousels. Per carrousel was voor alle aanwezigen in de kerk een workshop ‘Fris en Vocaal’ wat bestond uit ± 15 minuten inzingen. Verder zongen er per carrousel 3 of 4 koren.

Lees meer...

Concert Pronsweide

Ashampoo Snap 2015.05.21 23h05m34s 001

Maandagavond 18 mei 2015 hebben wij als mannenkoor gezongen bij het verpleeghuis Pronsweide te Winterswijk. Vooraf werd in een van de bijzalen ingezongen en koffie gedronken. Er zaten veel cliënten in het restaurant waar het koor zich opstelde en prachtige nummers ten gehore bracht. Ook werden er een paar liederen gezamenlijk gezongen.

Al met al was het een geslaagde avond.  Klik hier om de foto's te bekijken.
 
 
                                                                           
                                                       
 Pivacy  Statement                                      © 2018 Aaltens Christelijk Mannenkoor.  Ontwerp G.W.Bussink