sinds 1956
Aaltens Christelijk Mannenkoor

Ledenvergadering maart 2014

DSC03860Op dinsdagavond 25 maart hebben we onze jaarvergadering gehouden. Het verliep allemaal goed en er waren weinig op- of aanmerkingen.
Voor de pauze hebben we onze dank uitgesproken aan Zwier Kremer, hij zat 8 jaren in de muziekcommissie. Hij werd beloond door de voorzitter met een kleine attentie. Zwier bedankt!
In de pauze was er voor iedereen een hapje en een drankje. Ook zijn er nieuwe foto's gemaakt door Gerrit Bussink voor het smoelenboek. Na de pauze was er nog de rondvraag. Er werden enkele opmerkingen gemaakt, maar om 21.30 uur heeft Dick Wikkerink de vergadering afgerond met een gedicht.
Klik hier om enkele foto's te bekijken.

Adventswijding Eendracht en ACM m.m.v. Rutger de Vries

Ashampoo Snap 2013.12.07 08h54m59s 002 Aaltens Christelijk Mannenkoor en Chr. Muziekvereniging de Eendracht verzorgen op zondag 15 december weer de jaarlijkse adventswijding. Tijdens deze muzikale avond treedt de bekende zanger Rutger de Vries uit Winterswijk op. De meditatie zal worden verzorgd door ds. Klaas de Lange. De muzikale leiding is deze avond in handen van Egbert van Groningen (De Eendracht) en Marco Heusinkveld (ACM).  De adventswijding vindt plaats in de Zuiderkerk,

Ludgerstraat 64 in Aalten. Aanvang 19.00 uur (kerkzaal open 18.30 uur).
Toegang is gratis. Let op: vol = vol!.  Meer informatie:  www.eendrachtaalten.nl


Impressie van een afscheid

Marco

 

Toen Marco rond de zomervakantie aankondigde, dat hij aan het eind van dit jaar wilde stoppen als dirigent van het mannenkoor, voegde hij er aan toe: “ maar tot het Adventsconcert wil ik er vol voor gaan, om met een goed gevoel afscheid te kunnen nemen”. Nu kunnen we zeggen dat hij zich aan deze afspraak helemaal heeft gehouden.

Eerst met het oefenen, vele avonden om 19.30 uur beginnen, soms tot in den treuren uitleggen hoe je ademsteun moet houden, dat we goed moeten articuleren, dat we niet moeten zakken, vooral de baritons niet, je zou er de moed van laten zakken. Maar Marco ging door, scherp op elke afwijking, en hij nam ons mee!

 

Lees meer...

Cheque voor project Oekraïne (moeder en kind) Benefietconcert 2013

DSC03809a

 Op 13 oktober j.l. heeft het Aaltens Christelijk Mannenkoor en benefietconcert gegeven in het gebouw de Meiberg te Aalten. De opbrengst van dit concert is voor een project in de Oekraïne dat is opgezet door Jan Luimes. Daar is veel geld voor nodig. Aan dit concert werd ook medewerking verleend door de muziek groep “The Well”.

Lees meer...

 
 
                                                                           
                                                       
 Pivacy  Statement                                      © 2018 Aaltens Christelijk Mannenkoor.  Ontwerp G.W.Bussink